بیماری ALS جان خالق باباسفنجی را گرفت
علت مرگ بیشتر مبتلایان به بیماری ALS ناتوانی در تنفس یا عفونت ریههاست
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۷
کد مطلب : ۳۰۶۸
به گزارش سالم خبر از آسوشیتدپرس، شرکت نیکلدئون روز سه شنبه اعلام کرد: هیلنبورگ پس از تحمل یک دوره کوتاه مدت بیماری لوگهریگ که به بیماری ALS مشهور است جان خود را از دست داد.
او در ماه مارس سال 2017 اعلام کرد که به این بیماری مبتلاست . مرگ او درست پس از گذشت چند هفته از خالق معروف کارتونی مارول استن لی اتفاق افتاده است.
هیلنبورگ، زاده ی اکلاهما است که با علاقه ی وافر به طراحی و زیست شناسی دریایی تولید تهیه و هدایت مجموعه انیمیشن هایی مانند باب اسفنجی را از سال 1999 آغاز کرد.
به هر دو طراحی و زیست شناسی دریایی، تولید، تهیه و هدایت مجموعه های انیمیشن که در سال 1999 آغاز شده است، تولید و هدایت می کند و در سال 1999 شروع به تولید صدها
باب اسفنجی شلوار مکعبی شگفت انگیز، پاتریک ستاره دریایی و شخصیت های کارتونی شکل گرفته از موجودات اقیانوسی از شخصیت های کارتونی بود که به سرعت در میان بچه ها و والدین آنان در سطح جهان طرفداران بسیاری پیدا کرد.
ناتوانیهای حرکتی با بیماری ALS
بیماری ALS یک بیماری عصبی پیشرونده است که سبب زوال تدریجی سلولهای عصبیای میشود که وظیفه کنترل حرکت ماهیچهها را بر عهده دارند. با پیشرفت بیماری، افراد مبتلا رفتهرفته توانایی کنترل حرکت ماهیچههای خود را از دست میدهند.
با مرور زمان فرد مبتلا به این بیماری آرامآرام تواناییهای حرکتی خود را از دست میدهد اگرچه توانایی تفکر و حافظه این افراد معمولا تحت تاثیر این بیماری قرار نمیگیرد.
این بیماری
از علائم بیماری ALS می توان به ضعف و تحلیل رفتن ماهیچه ها در ناحیه دست و پا، ماهیچه های تنفسی و گلو و زبان اشاره کرد که معمولا این ضعف از دست و پا آغاز و با گذشت زمان بیشتر و حادتر می شود.
به دلیل ماهیت پیچیده و نیز برخی علائم مشابه با سایر بیماریهای عصبی با هیچ آزمایشی نمی توان به طور قاطع وجود این بیماری را تایید کرد.
آزمایش خون، تجزیه و تحلیل مایع نخاع و اسکن MRI می تواند از جمله آزمایش های تشخیص این بیماری باشد که توسط متخصص اعصاب رصد و تشخیص داده می شود.
افراد مبتلا به بیماری ALS به طور میانگین سه تا پنج سال
علت مرگ بیشتر مبتلایان به بیماری ALS ناتوانی در تنفس یا عفونت ریههاست.
تاکنون هیچ راهی برای پیشگیری ازبیماری ALS یافت نشده است چون علت ابتلا به آن نامشخص و هنوز مبهم مانده است. اما برای درمان تنها داروهای انگشت شماری توانسته اند از سازمان غذا و داروی امریکا مجوز بگیرند که نه در همه ی بیماران در برخی از آنان توانسته موثر بوده و عمر آنان را تا حدی افزایش دهد.