۰

برنج وارداتی GTC در فهرست محموله‌های دارای مجوز ثبت نشده است

تاریخ انتشار :
شنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۲۶
کد مطلب : ۱۸۵۲۰
برنج وارداتی GTC در فهرست محموله‌های دارای مجوز ثبت نشده است
سالم‌خبر: سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ بررسی‌های انجام‌شده در سامانه‌های مربوط به ترخیص کالا، حاکی از آن است که برنج وارداتی با مارک GTC۱۲۱۱ با عنوان «سان‌لند» تاکنون در فهرست محموله‌های دارای مجوز ثبت نشده است.

به گزارش سالم‌خبر به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، در پی انتشار برخی گزارش‌ها درباره عرضه برنج هندی با مارک GTC۱۲۱۱ (سان لند)، سازمان غذا و دارو اعلام کرد که بر اساس استعلام‌های صورت‌ گرفته از سامانه‌های گمرکی و بهداشتی، تاکنون چنین محصولی با این مشخصات در فهرست محموله‌های ترخیص‌ شده مشاهده نشده است.

از مردم و مصرف‌کنندگان خواسته شد در صورت مشاهده این محصول در سطح عرضه، اطلاعات ضروری از جمله نام شرکت واردکننده، شماره پروانه بهداشتی ورود، سری ساخت و نمونه‌ای از محصول به‌ همراه برچسب آن را برای بررسی دقیق‌تر در اختیار سازمان غذا و دارو قرار دهند، در صورت احراز تخلف، اقدامات قانونی لازم از سوی نهادهای مسئول انجام خواهد شد.

همچنین سازمان غذا و دارو در نامه‌ای موضوع را به معاونت بهداشت اطلاع داده و خواستار پیگیری و اقدام مقتضی از سوی مراجع ذی‌ربط شده است.
کد مطلب : ۱۸۵۲۰
نام شما

آدرس ايميل شما