۰

کدام کشورها سهم بیشتری از واکسن‌های کرونا دارند؟

تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۳۴
کد مطلب : ۸۳۸۸
کدام کشورها سهم بیشتری از واکسن‌های کرونا دارند؟
سالم‌خبر: کشورهای کانادا، ژاپن، انگلیس و امریکا برای ایمن‌سازی بیش از 100 درصد از جمعیت خود واکسن کرونا سفارش داده اند.

انتشار اخبار امیدوارکننده در مورد سه کاندید واکسن کووید-19 موجب شده تا افکار عمومی نسبت به میزان دسترسی هر کشور به این واکسن حساس شود.

براساس مدل‌های محاسباتی پیش بینی می شود که اگر همه کشورهای ثروتمند و توسعه یافته ابتدا در اولویت سهم گیری همه‌ی واکسن قرار گیرند و واکسن به طور عادلانه در بین کشورهای جهان توزیع نشود، کرونا موجب جان
باختگان افراد زیادی خواهد بود.

کشورهای کانادا ، ژاپن ، انگلیس و امریکا واکسن  را برای ایمن سازی بیش از 100 درصد از جمعیت خود از قبل سفارش داده اند.

اگرچه در این میان Covax  نیز قصد دارد واکسن ها را به طور عادلانه در سراسر جهان توزیع کند ، اما با کمبود بودجه روبه‌رو است.

واکسیناسیون در هفته های آینده خبر خوبی برای پایان همه گیری کروناست البته خبری خوش برای کشورهایی که قبلا به ویژه برای کشورهایی که میلیون ها دوز از این سه واکسن مطرح کرونا را سفارش داده اند.
طبق آمار مرکز نوآوری بهداشت جهانی دوک ، برخی کشورها و اتحادیه اروپا از قبل به میزان 2.8 میلیارد دوز از این واکسن های بالقوه را سفارش داده اند.

اگر هر سه واکسن مطرح کووید-19 یعنی فایزر، آکسفورد- آسترازنکا و مودرنا  مجوزهای قانونی خود را دریافت کنند، چهار کشور کانادا ، ژاپن ، انگلیس و ایالات متحده - می توانند بیش از 100  درصد از کل جمعیت خود را بر اساس میزان دوزی که از این سه واکسن که از قبل سفارش داده اند ، واکسینه کنند.

رقابت در تولید واکسن کرونا در شرکت های مطرح
همگام با هم موجب تسریع در ساخت این واکسن می شود. ضمن آنکه سفارشات قبل از تولید از سوی برخی COVAX که ریسک مالی آزمایشات بالینی را نیز پذیرفته اند موجب شده است که پروسه ی طولانی ساخت واکسن که ممکن است یک دهه نیز طول بکشد در مدت زمان کوتاه تری اتفاق بیفتد.

Gavi ، سازمان اتحاد جهانی برای واکسن و ایمنی سازی و کنسرسیومی بین المللی که شامل WHO و بنیاد بیل گیتس است، تسهیلات دسترسی جهانی واکسن کووید-19را با Covax ایجاد کرده است که هدف آن کمک به توزیع بقیه این واکسن ها در سراسر جهان
است. آنها تاکنون بیش از 2 میلیارد دلار بودجه از کشورها ، افراد و گروه های بشردوستانه دریافت کرده اند. آنها تخمین می زنند که برای تأمین سایر نقاط جهان به 5 میلیارد دلار دیگر نیاز دارند. 

 تاکنون 300 میلیون دوز واکسن آکسفورد- آسترازنکا و 200 میلیون دوز واکسن از Sanofi و GlaxoSmithKline (که هنوز در مراحل اولیه آزمایش بالینی است) از این طریق سفارش داده شده است ، اما این تعداد برای پوشش جمعیت کافی نیست و 92 کشور که ممکن است برای خرید آنها نیاز به کمک داشته باشند.
 
 
کد مطلب : ۸۳۸۸
نام شما

آدرس ايميل شما