کانادا صادرات هرگونه دارو به آمریکا را ممنوع کرد
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۵۸
کد مطلب : ۸۳۶۰
به گزارش سالم خبر، ترامپ چندی پیش قانونی را وضع کرد که بر اساس آن؛ واردات دارو از کانادا به آمریکا با هدف کاهش قیمت برخی از داروهای داخلی آمریکا را مجاز اعلام کرد. این قانون موجب خشم دولت کانادا شد و در نهایت منجر به وضع قانون جدید صادراتی از سوی جاستین ترودو شد.
بر این اساس، رئیس دولت کانادا امروز اعلام کرد با هر گونه صادرات عمده دارو به آمریکا در صورتی که کشور کانادا، با کمبود آن دارو مواجه باشد، مخالف است .
وزیر بهداشت کانادا طی سخنرانی در این خصوص اظهار داشت: صادرات برخی داروها که برای بازار کانادا و مردم این کشور بسیار حیاتی هستند ، ممنوع شده است .مخصوصا اگر صادرات این داروها، منجر به کاهش عرضه و افزایش تقاضا در کشور شود.
وی در این خصوص متذکر شد: تمامی شرکت های دارویی موظف هستند گزارش های آماری خود را به دولت ابلاغ کنند و در صورت کمبود دارو، سریعا دولت را مطلع سازند.
این در حالی است که، هنوز کاخ سفید و وزارت بهداشت و سلامت آمریکا، واکنشی به این خبر نشان نداده است.
در این بین، جاستین ترودو چندی پیش اعلام داشت که حاضر است به ملیت های دیگر در زمینه ارسال دارو و تجهیزات پزشکی کمک کند اما اولویت با مردم کانادا خواهد بود.