۰

۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند

تاریخ انتشار :
جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۱۶
کد مطلب : ۱۷۹۳۰
۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند
سالم خبر: محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در همایش مهاجرت نخبگان علمی در ایران که ۱۲ و ۱۳ دی‌ماه در مرکز همایشهای بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، درباره چالش‌های مهاجرت پزشکان سخنرانی کرد.

مهاجرت پزشکان با وجود جایگاه ممتاز علمی و اجتماعی
 وی با اشاره به وضعیت برخی پزشکان بیان کرد: بسیاری از پزشکان که در ایران جایگاه علمی و عملی برجسته‌ای دارند، استاد دانشگاه هستند، مطب‌های موفق دارند و زندگی مرفهی را تجربه می‌کنند، با این حال تصمیم به مهاجرت می‌گیرند.

مهاجرت به کشورهای عربی و تفاوت آن با کشورهای غربی
 ظفرقندی در ادامه افزود: «مهاجرت به کشورهای عربی را بیشتر می‌توان کاریابی دانست که به دلیل شرایط اقتصادی و ارزش پول صورت می‌گیرد. اما در مورد مهاجرت به کشورهایی مانند آمریکا و کانادا، بالای ۸۰ درصد پزشکان مجبور به ترک حرفه پزشکی می‌شوند، زیرا امکان فعالیت حرفه‌ای پزشکی در آن کشورها برای این افراد فراهم نیست و مبنای اقتصادی ندارد.»

چالش‌های تأیید مدارک و ورود به حرفه پزشکی در کشورهای غربی
 وی با تأکید بر سخت‌گیری‌های موجود در این کشورها افزود: «پزشکانی که به آمریکا و کانادا مهاجرت می‌کنند، اغلب با عدم پذیرش مدارک تحصیلی مواجه می‌شوند. از سوی دیگر، بسیاری از این پزشکان به دلیل سن و سال، امکان شرکت و موفقیت در آزمون‌های سختگیرانه پزشکی این کشورها را ندارند و در نهایت ناچار به انتخاب مشاغل غیرمرتبط می‌شوند.»
کد مطلب : ۱۷۹۳۰
نام شما

آدرس ايميل شما