عزل سه مدیر دانشگاه علوم پزشکی؛ آیا عزل از مقام برای جزای تقصیر در مرگ پرستو کافیست؟
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۵۰
کد مطلب : ۱۶۸۵۶
با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، رامین خسروی به عنوان سرپرست معاونت درمان این دانشگاه منصوب و جانشین سیاوش بیرانوند شد و صالح آزادبخت، فوقتخصص گوارش و عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان مدیر گروه داخلی دانشگاه منصوب و جای علی امیری نشست. همچنین علی بختیاری، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان هم با حفظ سمت به عنوان معاون آموزشی بیمارستان رحیمی خرمآباد منصوب و جانشین کوروش قنادی در این سمت شد.
اگرچه میتوان این اتفاق را نتیجه پیگیریهای جامعه پزشکی و در راس آن سازمان نظام پزشکی دانست که برای احقاق حق پزشک متخصص جوان جان از دست داده،حال به بار نشسته است اما نکته ای که جای چندین ابهام در این میان باقی میگذارد اینست که چرا تاکنون هیچ گونه گزارش کاملی از تحقیقات و روند پیگیری و شناسایی مقصران این پرونده در قالب همان کمیته حقیقتیابی که گفته می شد تشکیل شده است، تاکنون منتشر نشده است. اطلاعات و یافته های جسته گریخته هر از گاهی به نقل از هریک از مسوولان نظام پزشکی و به ندرت وزارت بهداشت هیچ گاه نتوانست آشکار کند که دقیقا چه بر این پزشک متخصص و جوان رفته است که با جان خود چنین کند.
خبر عزل مقصران این اتفاق اگرچه می تواند دل خوشی کوچکی برای جامعه پزشکی باشد اما! سوال اینجاست که اگر معزولان از خدمت در مرگ پرستو خدابخشی مقصرند آیا تنها عزل و اخذ مقام از آنان می تواند کافی باشد؟ و آیا ضمانتی وجود دارد که در جای دیگر سمت نگیرند و فقط از جایی به جایی دیگر نقل مقام کنند؟ درصورت احراز تخلف این افراد در پرونده خودکشی پرستو نباید آنان مورد پیگرد قانونی قرارگرفته و تاوان آنچه بر پرستو رفته است را پای میز دادگاه و قضا و رای پس آن دهند؟ اینها سوالات و ابهاماتی است که به طور قطع و یقین مسوولان پیگیری پرونده باید به مردم و جامعه پزشکی پاسخ گویند.
اگرچه جان دیگر بر پیکر پرستو نخواهد نشست اما باید از جان پرستوهای دیگر محافظت کرد.