۰
محمد عبده‌زاده، رییس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی:

بدون تعدیل قیمت و تخصیص ارز، تأمین دارو دشوار می‌شود

تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۳۰
کد مطلب : ۱۸۴۷۶
بدون تعدیل قیمت و تخصیص ارز، تأمین دارو دشوار می‌شود
سالم‌خبر: محمد عبده‌زاده، رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، در مراسم ضیافت بهاری این تشکل، چشم‌انداز سال جاری را برای صنعت دارو «سخت و چالش‌برانگیز» توصیف کرد و بر ضرورت اجرای تمهیدات حمایتی تأکید ورزید.

او با اشاره به نقش حیاتی سرمایه‌گذاری در حوزه تولید
– که به‌عنوان شعار سال مطرح شده است – گفت: «برای تحقق این امر، باید الزامات اولیه نظیر بهره‌وری، سودآوری و قیمت‌گذاری به‌موقع رعایت شود.»

عبده‌زاده در ادامه، تخصیص سریع ارز ترجیحی و ارز تالار دوم را برای استمرار تولید و عرضه دارو در کشور حائز اهمیت دانست و تأکید کرد
که هرگونه وقفه در این زمینه، می‌تواند دستیابی به اهداف تأمین دارو را دشوار کند.

وی ضمن ابراز خرسندی از روند پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها در سال گذشته، ابراز امیدواری کرد که این روند در سال جاری نیز ادامه یابد و موانع مالی تولیدکنندگان را کاهش دهد.

رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای
انسانی همچنین به افزایش هزینه‌های صنایع داروسازی اشاره کرد و افزود: «با توجه به رشد دستمزدها، هزینه تمام‌شده محصولات دارویی نیز بالا می‌رود و سیاست‌گذاران باید این افزایش را در تصمیم‌گیری‌های کلان در نظر بگیرند تا تولید در این حوزه با مشکل مواجه نشود.»
 
کد مطلب : ۱۸۴۷۶
نام شما

آدرس ايميل شما