۰

بازار داروهای صرع تا سال 2033 به ارزش 11.85 میلیارد دلار خواهد رسید

نوآوری‌های درمانی و افزایش آگاهی: عوامل کلیدی رشد بازار داروهای صرع
تاریخ انتشار :
جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۵
کد مطلب : ۱۸۲۵۷
بازار داروهای صرع تا سال 2033 به ارزش 11.85 میلیارد دلار خواهد رسید
سالم‌خبر: بر اساس گزارش جدید منتشر شده، بازار داروهای صرع تا سال 2033 به ارزش 11.85 میلیارد دلار خواهد رسید و رشد سالانه ترکیبی (CAGR) 4.57 درصدی را از سال 2025 تا 2033 تجربه خواهد کرد.

به گزارش سالم‌خبر به نقل از globenewswire این رشد ناشی از عواملی مانند افزایش شیوع صرع، پیشرفت‌های مهم در کشف دارو، افزایش آگاهی از صرع و درمان‌های موجود، افزایش هزینه‌های بهداشتی و دسترسی بهتر به درمان‌هاست.

صرع یکی از شایع‌ترین بیماری‌های عصبی است که بیش از 50 میلیون نفر در
سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده است. به همین دلیل، تقاضا برای داروهای جدید و مؤثر همچنان در حال افزایش است. داروهای ضد صرع موجود، مانند لوتیرسوتام، لاموتریژین و فنی‌توئین، به منظور مدیریت تشنج‌ها و کاهش عوارض طولانی‌مدت این بیماری به کار می‌روند.

در همین حال، نوآوری‌های درمانی جدید مانند دستگاه‌های نورومدولاسیون، درمان‌های ژنی و داروهای مبتنی بر CBD نیز به عنوان گزینه‌های درمانی جدید در حال ظهور هستند. این روش‌ها انتظار می‌رود
که در آینده نزدیک تاثیر زیادی در درمان صرع داشته باشند.

عوامل رشد بازار داروهای صرع
یکی از عوامل اصلی رشد بازار داروهای صرع، توسعه محصولات جدید است. شرکت‌های دارویی برای پاسخ به نیازهای درمانی برآورده نشده، به تحقیق و توسعه در زمینه داروهای صرع توجه بیشتری دارند. 80 درصد از مبتلایان به صرع در کشورهای با درآمد پایین و متوسط زندگی می‌کنند و به همین دلیل، داروهای ارزان‌قیمت نیز به طور فزاینده‌ای وارد بازار شده‌اند که این امر به رشد بازار کمک می‌کند.

افزایش
آگاهی عمومی در مورد صرع و حمایت‌های دولتی از کمپین‌های اطلاع‌رسانی و برنامه‌های حمایتی نیز موجب رشد بازار داروهای صرع شده است. برای مثال، کمپین "Remove The Filter" توسط بنیاد صرع برای مبارزه با استیگمای اجتماعی این بیماری برگزار می‌شود که به افزایش تقاضا و دسترسی به درمان‌های جدید کمک می‌کند.

این تحولات و سرمایه‌گذاری‌های شرکت‌های دارویی بزرگ، امیدهایی برای درمان‌های بهینه و موثرتر در آینده فراهم کرده است.
 
کد مطلب : ۱۸۲۵۷
نام شما

آدرس ايميل شما