نازیلا یوسفی، عضو هیات علمی گروه اقتصاد و مدیریت دارو و دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور در گفتوگو با سالمخبر:
تعیین ضربالاجل برای رونمایی از فروش دارو از طریق پلتفرمها ناشی از نگاه غیرعلمی برخی مسوولان است
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۳۵
کد مطلب : ۱۶۳۳۹
نازیلا یوسفی، عضو هیات علمی گروه اقتصاد و مدیریت دارو و دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور در گفتوگو با سالمخبر با بیان این مطلب، افزود: روند دیجیتال شدن در دنیا یک روند کلان است که تمام امورات در هر رشتهای نیز رو به دیجیتال شدن گذاشته است. اما این مساله در حوزه سلامت الزامات خاص خودش را دارد و باید از سوی کسانی پایهریزی و اجرا شود که نسبت به این
وی ادامه داد: در حالی که باید این مساله مورد توجه قرار گیرد که فلسفه وجودی رگولاتورها برای چه تا این حد در هر کشوری مهم شده و وجودشان برای امنیت سلامت جامعه الزامی است. به طور مسلم از اتفاقاتی که در گذشته افتاده، فجایعی که قبلها در نظام سلامت افتاده است و موجب تولید کودکان معلول شده است یا داروهایی که موجب مرگومیر شدهاند همه الزام و اهمیت رگولاتوری را برای مسوولان و تصمیمگیران ایجاد می کند که نظام سلامت شوخی نیست.
دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست
وی با اشاره به اینکه ما سه جریان کلی در زنجیره تامین دارو داریم، تصریح کرد: جریان محصول، پول و اطلاعات که در هر یک از آنها حرف و حدیثهای بسیاری حول محور بیمار وجود دارد. اگر نظام دارویی کشور در زمینه فروش آنلاین دارو از طریق پلتفرمها اظهار مخالفت میکند نه اینکه مخالف تسهیل در دسترسی دارو به مردم است بلکه مخالف در معرض خطر قرار دادن سلامت مردم با ساده نگاه کردن به موضوعات پیچیده سلامت و نظام دارویی هستند.
یوسفی
وی خاطرنشان کرد: اگر سیستم فروش آنلاین دارو از سوی پلتفرمها عجولانه و پراشتباه و خطا پایهریزی و اجرا شود در این صورت بازگرداندن و اصلاح آن بعید و یا مدتها طول می کشد تا اصلاح شده و به نقطه مطلوبی که در آن قرار داشتیم بازگردیم.