باز هم وعدهی پیگیری:
بیماران و نوزادان کمی صبر! مشکلات کمبود دارو و شیرخشک در حال پیگیری است
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۳۰
کد مطلب : ۱۵۱۴۹
حسینعلی شهریاری امروز در آئین اختتامیه اولین کنگره بینالمللی سواد سلامت و چهارمین کنگره بینالمللی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، اظهارداشت: ما در موضوعات مختلف حوزه سلامت همچون تغذیه، طب سنتی و ... مشکلاتی به واسطه شبکههای اجتماعی فعال در فضای مجازی که بعضاً اطلاعات نادرست به مردم در حوزه سلامت میدهند را داریم که بسیار نگرانکننده بوده و ما به مردم توصیه به مراجعه بهموقع به پزشک در زمان بروز مشکل و بیماری و عدم هرگونه خوددرمانی داریم.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: به مردم توصیه میکنیم که اخبار مرتبط با تمامی حوزهها از جمله حوزه سلامت را صرفاً از مراجع علمی و رسانههای معتبر دنبال کنند و تحت تاثیر اخبار نادرست قرار نگیرند تا سلامت خود، خانواده و اطرافیانشان به خطر نیفتد.
شهریاری با اشاره به اینکه ما بیماران SMA، فاکتورهای خونی، فشارخون، قندخون، دیابت، سرطانی و بسیاری از بیماران نادر را داریم، بیان کرد: ما معتقدیم که با استفاده از ظرفیت بهورزان و مراقبان سلامت میتوانیم ضمن
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکیدکرد: متاسفانه وضعیت خوبی در بحث سلامت جامعه نداریم و امروزه بیشترین مرگ و میر ما در موارد غیرواگیر همچون بیماریهای قلبی بوده، در حالی که در گذشته موارد عفونی در راس قرار داشت.
شهریاری اضافه کرد: در گذشته تصادفات عامل نخست مرگ و میرها بود، آماری که متاسفانه همچنان بالا بوده و سالانه هزینههای بسیار زیادی برای درمان معلولان تحمیل میشود.
وی با اشاره به اینکه ما طرح پزشک خانواده را داریم که در رشد و توسعه حوزه سلامت بسیار حائزاهمیت است بیان کرد: باید این طرح بهطور کامل از سوی مردم، مسئولان و متولیان آن مورد حمایت قرار بگیرد تا که ثمرات آن در رشد و ارتقاء سلامت جامعه دیده شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: موضوع رفع مشکلات کمبود دارو و شیرخشک در حال پیگیری است و در جلساتی که با مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فعالان شرکتهای تولید کننده و توزیع کننده در این حوزه داریم بر تامین نیازهای دارویی مردم و همچنین تامین شیرخشک موردنیاز شیرخواران تاکید کردهایم.
رودریگو کرچ نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران در حاشیه آئین اختتامیه
وی اضافه کرد: سواد سلامت کلید رساندن به این اهداف و رسیدن به چنین سبک زندگی خواهد بود و این مهم نقش بسزایی در زمینه هر نوع برنامهریزی در حوزه سلامت دارد.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران با بیان اینکه باید از ظرفیت متخصصان حوزه سلامت بهخوبی استفاده شود، خاطرنشان کرد: متخصصان این حوزه باید امکانات و تواناییهای خود را به تناسب فناوری روز و نیاز جامعه ارتقاء دهند.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران افزود: تجربه نشان داده که ما هرچه قدر در حوزه پیشگیری کار کردیم، چند برابر آن ثمراتش را در حوزه سلامت دیدهایم و با دادن آموزشهای بهروز و بهرهگیری عموم مردم از آخرین آموزههای حوزه سلامت میتوانیم هم سواد، دانش و آگاهی خود را در این حوزه بالا ببریم و هم اینکه از بسیاری از مشکلات و بیماریها بهدور باشیم.