شیوه آموزش پزشکی در ایران قدیمی است
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۸
کد مطلب : ۱۳۱۳
وی شیوه کنونی پذیرش افراد در رشته های پزشکی در ایران را مردود دانست و گفت: باید این شیوه بازنگری شود به ویژه در رشتههای پزشکی و قضاوت که رشته های مهمی هستند؛ انتخاب افراد برای رشته پزشکی بسیار مهم است و به دلیل اینکه در ایران تحصیلات مجانی است، بعد از فارغالتحصیلی باید افراد تحصیلکرده به جامعه خدمت کنند و یک پزشک باید بعد از تحصیل، دوره طرح را بگذراند.
فاضل ادامه داد: این افراد اگر یک مقطع تحصیلی دیگر را طی کنند، مجبورند یک دوره طرح دیگر را نیز طی کنند که این مسأله هم درست نیست و اسراف در توزیع و خدمات گرفتن از این افراد است.
وی اظهار داشت: افتخار می کنم که عضو جامعه پزشکی هستم؛ زیرا با تلاش جامعه پزشکی از نظر خودکفایی رقیب نداریم و امکان درمان هر بیماری در ایران وجود دارد.
فاضل ادامه داد: امروز جامعه پزشکی نیازهای مردم را در ایران تامین میکند و نیاز به اعزام به خارج از کشور نیست؛ زیرا بیمارانی که به خارج می روند مشکلات جدی را متحمل میشوند.
وی بر توجه به دستیاران و رزیدنت ها تاکید کرد و گفت: فعالیت زیاد این افراد جرم است و باید در مورد مزایا و حقوق آنها تجدیدنظر شود؛ زیرا برخی از این افراد مجبورند ساعت ها کار کنند.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ادامه داد: طبق آمار میزان شکایت ها نسبت به خدمات بسیار ناچیز است و ما معتقدیم حتی یک مورد هم زیاد است.
فاضل اضافه کرد: حرفه پزشکی دشواری هایی دارد و کمتر حرفه ای با این مشکلات مواجه است؛ بیمه ها کارآمد نیستند و این مساله در نارضایتی بیماران و پزشکان مشهود است؛ اینها مشکلاتی است که باید حل شوند.
وی گفت: افرادی هستند که برای درمان به خارج از کشور می روند، در حالی که اجبار یا نیازی برای اینکار نیست زیرا بهترین پزشکان در ایران هستند و می توانند درمان خود را در کشور دریافت کنند. این درحالی است که شخصیت های مهم مملکتی همچون امام راحل نیز هستند که درمان خود را در کشور ادامه می دهند.
فاضل اضافه کرد: پزشکان نسبت به کاری که انجام می دهند، سرانه بیمه ای متناسب نمی گیرند و به دلیل مشکلاتی که بیمه ها دارند ما پزشکان نیز دچار مشکل می شویم؛ مدتها پرداختی های جامعه پزشکی و مراکز درمانی پرداخت نشده است و تمام بیمارستان ها مشکل دارند.
وی با تاکید بر اینکه در هزینه های پزشکی مشکل داریم، گفت: در گذشته هم حیف و میل زیادی در این حوزه صورت گرفته است و مقداری از مشکلات بیمه ها به دلیل سهل انگاری آنها و مقداری به خاطرات مشکلات خود بیمه ها است.