۰
رئیس انستیتوپاستور ایران :

هنوز موردی از آبله میمون در ایران شناسایی نشده است

تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۳ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۱۱
کد مطلب : ۱۲۵۵۲
هنوز موردی از آبله میمون در ایران شناسایی نشده است
سالم خبر: رئیس انستیتوپاستور ایران گفت: از ابتدای خردادماه تاکنون غربالگری ۱۱۸ نمونه مشکوک به آبله میمونی در انستیتوپاستور انجام شده و ۳۷ نمونه نیز در مراکز دیگر انجام شده که در هیچ کدام ابتلا به این بیماری ثابت نشده است.

به گزارش سالم خبر، رحیم سروری رئیس انستیتوپاستور ایران در همایش علمی آبله میمونی که در انستیتوپاستور برگزار شد، افزود: پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیر جزو تکالیف ماست و ۱۲ مرکز آزمایشگاهی در کشور جهت تشخیص آبله میمونی، تجهیز شده است.

وی اظهار داشت: انستیتو پاستور ایران کیت غربالگری ارتوپاکس ویروس را طراحی کرد و تیم پاسخ سریع انستیتو پاستور برای آمادگی جهت پاسخ به اپیدمی‌های احتمالی این بیماری شکل گرفته است.

سروری با اشاره به فعالیت‌های مهم و شاخص انستیتو پاستور ایران از گذشته تاکنون اظهارداشت: پنج همه گیری بیماری‌هایی مانند وبا، حصبه و غیره را  انیستیتو پاستور مدیریت کرده و واکسن شکل گرفته و استفاده می‌شود.

 وی ادامه داد: یکی از متولیان ریشه‌کنی آبله در منطقه خاورمیانه شرقی،  ایران است. در آن زمان واکسن‌های آبله‌ تولیدی انستیتو پاستور ایران در عراق، افغانستان و مصر استفاده شد.  حدود ۲۵۰ میلیون کودک از ۲۲ کشور واکسن‌های آبله تولید شده از سوی انستیتو پاستور را استفاده کرده‌اند. 

سروری در زمینه تولید واکسن پاستوکووک پلاس گفت: دانشمندان ما توانستند با همکاری دانشمندان کوبایی واکسن خوبی را تولید کنند.

وی افزود: در مواقع اضطراری که  امکان دادن واکسن  به ایران از طریق کووکس نبود، لزوما باید انتقال تکنولوژی ساخت واکسن کرونا به کشور انجام می‌شد که به خوبی انجام و نقش خوبی در کشور ایفا شد.

به گفته رئیس انستیتوپاستور ایران،  در زمینه واکسن پنوموکوک و روتاویروس هم  که در دست راه‌اندازی است و آن را از طریق مجلس و وزارت بهداشت پیگیری می‌کنیم. سیاست فعلی انستیتو پاستور ایران، تحقیقات کاربردی در زمینه تشخیص و ارائه روش‌های کنترل بیماری‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: انستیتو پاستور ایران مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در حوزه هاری بوده و  آزمایشگاه مرجع کشوری هستیم.

سروری افزود: آزمایشگاه همکار مرجع در هپاتیت، ایدز، سل و آنفلوآنزا هستیم و شبکه آزمایشگاهی کووید۱۹ نیز از سوی انستیتو پاستور راه‌اندازی شد که بیش از ۵۰۰ آزمایشگاه در طول دوره همه گیری کرونا  متصل شدند.
کد مطلب : ۱۲۵۵۲
نام شما

آدرس ايميل شما