۰

مسوولان توجه بیشتری به تقسیم عادلانه‌ی ملی به ویژه ارز داشته باشند

حسام‌الدین مدنی، عضو هیات مدیره انجمن تولید‌کنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران/ یادداشت
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۴۱
کد مطلب : ۸۵۸۹
مسوولان توجه بیشتری به تقسیم عادلانه‌ی ملی به ویژه ارز داشته باشند
سالم‌خبر: در زمانی که از یک سو بیش از هر زمان دیگری، تحریم‌های ظالمانه آمریکا باعث کاهش فروش نفت و به تبع آن کاهش ارزآوری ملی شده است و از سوی دیگر شیوع کرونا هر روز شرایط اقتصادی را برای مردم سخت و سخت تر می‌کند، لازم است مسئولان و مدیران توجه بیشتری به تقسیم عادلانه منابع ملی علی‌الخصوص ارز داشته باشند.
 
حسام‌الدین مدنی، عضو هیات مدیره انجمن تولید‌کنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران در یادداشتی به فراخوان واردات موازی از سوی سازمان غذا و دارو واکنش نشان داد.

 در این یاددداشت آمده است: 
 
" وَالَّذِينَ هُمْ لِأَمَانَاتِهِمْ وَعَهْدِهِمْ
رَاعُونَ "
و آن‌ها کسانی هستند که امانت(بیت المال) و عهد خود را مراعات می‌کنند.
 
 در زمانی که از یک سو بیش از هر زمان دیگری، تحریم‌های ظالمانه آمریکا باعث کاهش فروش نفت و به تبع آن کاهش ارزآوری ملی شده است و از سوی دیگر شیوع کرونا هر روز شرایط اقتصادی را برای مردم سخت و سخت تر می‌کند، لازم است مسئولان و مدیران توجه بیشتری به تقسیم عادلانه منابع ملی علی‌الخصوص ارز داشته باشند تا در این زمان تحمل شرایط برای مردم، مخصوصاً اقشار ضعیف و آسیب پذیر آسان‌تر شود.
 
در آخرین گزارش منتشر شده توسط سازمان غذا و دارو با عنوان "نتیجه فراخوان واردات موازی" همانطور که از
اعداد و ارقام مشخص است، در بهترین حالت حدود 6.5 میلیون یورو برای واردات 8 قلم داروی بایوتک برای تأمین حدود 7 درصد از بازار درنظر گرفته شده است، در صورتی که دو شرکت دانش‌بنیان تحقیقاتی و تولیدی که داروهایشان در بازارهای جهانی همپای سایر شرکت‌های بزرگ بیوتکنولوژی دنیا در کیفیت و قیمت رقابت می‌کند، تنها با 24.5 میلیون یورو در سال 98 نه تنها این اقلام دارویی، بلکه 32 قلم داروی دیگر بایوتک را نیز برای اکثر بیماران تولید و تامین کرده‌اند.
 
مگر نه اینکه مقام معظم رهبری در سخنرانی‌های متعدد بارها تاکید کرده‌اند که با هدایت نقدینگی به سمت تولید، بخش‌های صنعت، کشاورزی و مسکن می‌توان،
نقدیگی که امروزه یک تهدید است، به فرصت تبدیل نمود. همچنین ایشان عرضه نادرست ارز را یکی از عوامل به وجود آورنده مشکلات فعلی می‌دانند و مقصر عمده را متوجه آن فردی می‌دانند که با بی تدبیری ارز را عرضه و تقسیم کرده است و موجب کاهش ارزش پول ملی می‌شوند. و از این واضح‌تر این‌که ایشان واردات موازی را حرام اعلام کرده است.

خواهشمند است در این شرایط سخت اقتصادی، برای تقسیم عادلانه هرچه بهتر منابع ملی، کاهش دغدغه‌های اقتصادی مردم و کمک به رشد بیشتر صنایع تولیدی تلاش بیشتری کنیم، تا بتوانیم تحریم‌ها و دسیسه‌های دشمن را برای آسیب به نظام اقتصادی را خنثی کنیم.
 
کد مطلب : ۸۵۸۹
نام شما

آدرس ايميل شما