۰

هزینه ماهانه یک بیمار آلزایمری ۷ میلیون تومان است

تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۰۱
کد مطلب : ۷۸۱۵
هزینه ماهانه یک بیمار آلزایمری ۷ میلیون تومان است
سالم خبر: هزینه درمان یک فرد آلزایمری در ماه بیش از ۷ میلیون تومان است زیرا هزینه پرستار و مسائل جانبی بسیار بالا رفته است.
 
به گزارش سالم خبر، معصومه صالحی موسس و مدیر عامل انجمن دمانس و آلزایمر ایران در نشست خبری که به مناسب روز آلزایمر برگزار شد، اظهار کرد: روز جهانی آلزایمز مصادف با ۲۱ سپتامبر است و از ۹ سال پیش انجمن آلزایمر روز جهانی آلزایمر را برای آگاهی سازی و کاهش ابتلا در جامعه انتخاب کرده است.
 
صالحی افزود: کشور ما سومین کشوری است که با افزایش آلزایمر مواجه است. با وجود تک فرزندی و دیر فرزندآوری، افراد باید بیشتر به فکر سلامتی خود باشند، زیرا در سنین بالا مراقبی، نخواهند داشت. امید رسانی در جامعه برای جلوگیری از آلزایمر و فراموشی نقش مهمی دارد.
 
او ادامه داد: با پیشگیری می‌توانیم ۴۰ درصد ابتلا به آلزایمر را کاهش دهیم. افراد می‌توانند با نحوه درست مراقبت از بیماران آلزایمری از تشدید بیماری در آن‌ها جلوگیری کنند. یک سال تشخیص زود هنگام بیماری، ۵ سال ناتوانی ناشی از ابتلا به آلزایمر را به تعویق می‌اندازد. در جهان هر ۳ ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود.  
 
۷۵۰ هزار مبتلای به زوال عقل در ایران
 
موسس و مدیر عامل انجمن دمانس و آلزایمر ایران با بیان اینکه بر اساس پیش بینی‌های انجام شده ۱۵۲ میلیون نفر در سال ۲۰۵۰ به آلزایمر مبتلا خواهند شد، اضافه کرد: هزینه سالانه آلزایمر در جهان بیش از یک و یک ترلیون دلار است. طبق آمار ۷۵۰ هزار نفر در ایران به دمانس مبتلا هستند.
 
زنان ۶ درصد بیشتر از مردان مبتلا به آلزایمر می‌شوند
 
او بیان کرد: آلزایمر بیماری سن است و افراد از ۶۵ سال به بالا معمولا به آن مبتلا می‌شوند.  از زمان شروع  به کار انجمن آلزایمر، ۸ هزار نفر آلزایمری را تحت پوشش قرار دادیم. خانم‌ها در جهان ۶ درصد بیشتر از آقایان به آلزایمر مبتلا می‌شوند که ناشی از سن بیشتر بانوان و استرس بیشتر آن‌ها است.
 
صالحی تصریح کرد: در سال ۹۸ هزینه مستقیم درمان بیمار آلزایمری در حدود ۲ و نیم تا ۴ و نیم میلیون تومان بوده اما اکنون ماهانه بیش از ۷ میلیون تومان است زیرا هزینه پرستار و مسائل جانبی بسیار بالا رفته است. مراقبت از این بیماران بیش از درمان هزینه دارد. افراد مراقبت کننده از این بیماران ممکن است شغلشان را نیز از دست بدهند و یا خودشان دچار افسردگی شوند که هزینه غیر مستقیم محسوب می‌شود.
 
موسس و مدیر عامل انجمن دمانس و آلزایمر ایران درباره عوامل تشدید کننده آلزایمر، بیان کرد: بیسوادی یکی از عوامل تشدید کننده است، اختلالات شنوایی در زمان شروع سالمندی، فرد را سریعتر به سمت آلزایمر پیش می‌برد، هر ضربه به سر عامل ابتلا به این بیماری است، فشار خون  و دیابت نیز اگر وجود داشته باشد تشدید کننده ابتلا به انواع آلزایمر است. چاقی باعث می‌شود افراد بیشتر در معرض آلزایمر قرار بگیرند و هر یک سانت افزایش چربی دور کمر، یک درجه خطر آلزایمر را بیشتر می‌کند.
 
۳۰ درصد بیماران آلزایمری دچار افسردگی هستند
 
صالحی گفت: حفظ ارتباطات اجتماعی عاملی مهم برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر است، ورزش و تحرک  از سنین کودکی روزانه نیم ساعت نیز از جمله عواملی است که مانع ابتلا به آلزایمر می‌شود. آلودگی هوا نیز در این بیماری موثر است و دولت‌ها باید برای این عامل چاره‌ای بیندیشند، کنترل قند خون عامل مهمی در پیشگیری از کرونا است که اگر سطح قند خون کنترل نشود از ۵۰ سالگی به بعد فرد بیشتر در معرض ابتلا به آلزایمر قرار می‌گیرد. افسردگی نیز یک عامل مهم است، زیرا در معاینه سالمندان آلزایمری متوجه شده ایم که ۳۰ درصد آن‌ها دچار افسردگی هستند.
 
 
کد مطلب : ۷۸۱۵
نام شما

آدرس ايميل شما