پزشکان چینی اولین داروی آلزایمر جهان را تولید کردند
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۰۳
کد مطلب : ۵۷۶۱
سالم خبر: آکادمی علوم چین و موسسه پزشکی شانگهای که از سال ۱۹۹۷ میلادی روی تولید داروی آلزایمر تمرکز کرده بودند سرانجام پس از دو دهه تلاش موفق به تولید این دارو برای نخستین بار در جهان شدند.
روزنامه شانگهای آبزرور گزارش کرد که این دارو که اویگومانات نام دارد، می تواند از رشد بیماری جلوگیری کرده و نحوه عملکرد آن را برای پزشکان شفاف تر و برای درمان قطعی امیدواری بیشتری ایجاد کند.
پزشکان چینی همچنین گفته اند سالمندانی که عمدتا از سبزیجات دریایی استفاده می کنند و خزه های دریایی در زمره غذای آنها محسوب می شود، در برابر بیماری مقاومت بیشتری از خود نشان داده اند.
این گزارش می افزاید دولت چین این دارو را به رسمیت شناخته است و پزشکان نیز نسبت به درمان بیماری با این دارو ابراز امیدواری کرده اند و گفته اند که پس از ۲۰ سال اولین بار است که چنین توفیقی در جهان بدست آمده است.
اداره تولیدات دارویی چین در بیانیه ای آورده است که دارو بتدریج بیماری را درمان می کند و از رشد آن جلوگیری می نماید.
پزشکان چینی البته گفته اند که به رغم تولید این دارو هنوز راه زیادی برای درمان کامل بیماری و پیشگیری از آن در میان سالمندان در پیش است و این یک نبرد سخت برای جامعه پزشکی محسوب می شود.
البته هنوز درمان قطعی برای آلزایمر در دنیا وجود ندارد زیرا رشد سلولی در بدن متوقف می شود و این مساله در سالمندان با سرعت بیشتری رخ می دهد و بتدریج باعث افسردگی در آنها می شود و همین آنها را از خویشاوندان دورتر می کند.
پیش بینی شده است که شمار مبتلایان به این بیماری تا سال ۲۰۵۰ میلادی به ۱۵۰ میلیون نفر در دنیا برسد.