معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در گفت و گو با سالم خبر:
70 درصد از ایرانیان از پرفشاری خون خود بیاطلاعاند
حدود 30 درصد از ایرانیان بالای 18 سال و حدود 50 درصد از افراد بالای 55 سال دچار پر فشاری خون هستند
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۰
کد مطلب : ۴۴۵۸
رضا ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در گفت و گو با سالم خبر،اعلام کرد: براساس مطالعات متعدد در خصوص پرفشاری خون در کشور، مشخص شد که حدود 30 درصد از ایرانیان بالای 18 سال و حدود 50 درصد از افراد بالای 55 سال دچار پر فشاری خون هستند.
وی درباره آغاز فعالیت بسیج همگانی پرفشاری خون گفت: هدف
وی با اشاره به راهکارهای آینده بسیج همگانی پرفشاری خون بیان داشت: با توجه به کارکرد پزشکی دیجیتال و گوشی همراه که ضریب نفوذ بالایی بین ایرانیان دارد می توان سنسورهای بسیاری که در جهان در زمینه ی اندازه گیری فشار خون راه اندازی شده است را نیز در کشور راهاندازی کرد. فشار خون افراد از طریق موبایل چک و از همان
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه پرفشاری خون مهمترین عامل مرگ و ناتوانی ها در کشور است، گفت: براساس مطالعات متعدد درباره پر فشاری خون درایران، مشخص شد حدود 30 درصد ایرانیان بالای 18 سال و حدود 50 درصد آن ها که سن شان بالای 55 سال است دچار پرفشاری خون هستند ضمن آنکه 70 درصد از افراد نیز از مشکل فشارخون خود اطلاع ندارند یا داروهای تجویزی خود را مصرف نمی کنند.
ملکزاده با اشاره به اینکه رشد شاخصهای سلامت در ایران منوط
وی فشار خون را مهمترین و شایع ترین عامل ایجاد بیماری های قلبی عروقی، سکته های قلبی و مغزی و بیماری های مزمن کلیوی دانست و آن را یک خطر رو به رشد برای سلامت کشورهای در حال توسعه و کم درآمد
متوسط مصرف نمک در ایران 11 گرم در روز است
ملک زاده ادامه داد: توصیه ما برای مصرف نمک مجاز، 4 گرم در روز است این درحالیست که متوسط مصرف نمک در ایران 11 گرم در روز است.
وی پیشگیری از پرفشاری خون را بر کاهش مصرف نمک، ورزش و کاهش وزن دانست و گفت: 90 درصد از ایرانیان ورزش نمی کنند و 70 درصد این افراد چاق و اضافه وزن دارند که این نشان می دهد که باید سبک زندگی خود را مورد بازبینی قرار دهیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: زنان ایرانی به دلیل کم تحرکی و عدم توجه به ورزش و وزن خود بیشتر از مردان دچار پرفشاری خون هستند.