۰
دبیر انجمن رادیولوژی ایران مطرح کرد؛

ضرورت نظارت بر شرکت های تجهیزات پزشکی که ارز دولتی گرفته اند

تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۴۸
کد مطلب : ۴۴۲۶
سالم خبر : دبیر انجمن رادیولوژی ایران، با اشاره به اعلام تعرفه های ابلاغی هیات دولت، گفت: وزارت بهداشت باید پیگیر نظارت بر شرکت‌هایی باشد که سال گذشته ارز با قیمت ۴۲۰۰ تومان دریافت داشته اند.
 
 به گزارش سالم خبر از انجمن رادیولوژی ایران ، وحید کریمی، در آستانه برگزاری سی و پنجمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران در روزهای ۳ تا ۶ اردیبهشت ۹۸ در محل مرکز همایش‌های برج میلاد، افزود: در حدود ۲۵۰ سخنرانی علمی و کارگاه عملی در این کنگره با محوریت حفاظت در برابر اشعه، سونوگرافی تشخیصی در حاملگی و تصویربرداری بیماری‌های سیستم عصبی ارائه خواهد شد.
 
وی ادامه داد: انجمن رادیولوژی چند ماه قبل در بیانیه‌ای اعلام کرد که برخلاف ادعای مقامات امریکایی، تحریم‌های اعمال شده، باعث کاهش دسترسی بیماران به تجهیزات به روز تشخیصی خواهد شد که این امر آسیب‌های جبران ناپذیر به بیماران تحمیل خواهد کرد، حتی در ادامه تحریم‌های اعمال شده برای حضور برخی سخنرانان علمی خارج از کشور در کنگره رادیولوژی امسال محدودیت‌هایی از سوی برخی کشورها اعمال شد که خوشبختانه با وجود روابط گسترده جامعه رادیولوژی کشور با گروههای علمی بین المللی این محدودیت‌ها خللی در امورات این کنگره ایجاد نکرد.
 
کریمی تاکید کرد: هیأت دولت اخیراً تعرفه خدمات پزشکی را در سال ۹۸ تصویب و ابلاغ کرده که این تعرفه‌ها به هیچ وجه با واقعیت‌های حاکم بر اقتصاد ایران و خدمات پزشکی انطباق ندارد به طور مثال هزینه‌های تجهیزات رادیولوژی در یک سال گذشته ۲ تا ۳ برابر و وسایل و مواد مصرفی بخش‌ها و مراکز تصویربرداری ۳ تا ۴ برابر افزایش داشته است. آیا افزایش متوسط ۱۰ تا ۱۱ درصدی تعرفه‌ها می‌تواند جبران کننده این افزایش‌های نجومی ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصدی باشد.
 
وی افزود: جامعه پزشکی در این شرایط سخت اقتصادی قصد افزایش بار مالی بر مردم را ندارد ولی هیأت دولت باید تعرفه‌ها را طوری اعلام کند که ادامه حیات مراکز پزشکی ممکن باشد و با این تعرفه‌ها نه تنها مراکز تصویربرداری امکان به روز رسانی تجهیزات پزشکی را ندارند بلکه امکان ادامه حیات و ارائه خدمات مطلوب را ندارند
 
کریمی گفت: در کنار ارائه منطقی تعرفه‌ها وزارت بهداشت باید پیگیر نظارت بر شرکت‌هایی باشد که سال گذشته ارز با قیمت ۴,۲۰۰ تومان دریافت داشته اند.
 
وی افزود: اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت باید مسئولانه نظارت کند تا تجهیزاتی که ارز دولتی گرفته اند، با قیمت واقعی به دست مصرف کننده نهایی برسد، چون در عمل به رغم تخصیص ارز با نرخ مناسب در نیمه اول سال ۹۷، تجهیزات پزشکی در حدود ۲ تا ۳ برابر افزایش قیمت داشته است.
 
وی گفت: سی و پنجمین کنگره رادیولوژی ایران ۳ تا ۶ اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز همایش‌های میلاد با حضور صاحب نظران، اساتید و رادیولوژیست‌های جوان و فرهیخته این حوزه برگزار می‌شود و و اساتیدی از کشورهای آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلستان، اتریش، سوئد و تعدادی از کشورهای آسیایی مهمان این کنگره هستند.
کد مطلب : ۴۴۲۶
نام شما

آدرس ايميل شما