سازمان بهداشت جهانی در آخرین گزارش خود باز هم بر ضرورت و راههای پیشگیری از شیوع HPV تاکید کرد:
چگونه به HPV مبتلا نشویم؟
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۴۵
کد مطلب : ۴۲۴۹
به گزارش سالم خبر، گزارش این سازمان این ویروس از طریق رابطه جنسی منتقل می شود و نداشتن رابطه جنسی پر خطر نخستین و اصلی ترین راه برای عدم ابتلا به این ویروس است .
سازمان بهداشت جهانی مواجهه با این بیماری را به سه سطح تقسیم کرده است . اولین و اصلی ترین آن در بین سالهای ۹ تا ۱۴ سال است
واکسیناسیون به خصوص برای دختران در گستره سنی 9 تا 14 سال می تواند از ابتلای آنها به ویروس های خطرناک HPV جلوگیری کند. واکسیناسیون پسران باید از سن ۱۲ سالگی شروع شود و حداکثر تا سن ۱۷ سالگی این واکسن را دریافت کرده باشند. از سوی دیگر باید اطلاع رسانی به نوجوانان متناسب با شرایط سنی و فرهنگ جامعه ای که در آن زندگی می کنند انجام شود. در واقع نحوهی مراقبت از خود باید به همهی افراد آموزش داده شوند.
نکته
اما مقابله با ویروس HPV در اینجا پایان پیدا نمی کند. به زنان بالای 30 سال توصیه می شود که چکاپ های مستمر را داشته باشند و پزشک معاینات لازم در زمینه یعنی ابتلا به ویروس HPV و تستهای تشخیص سرطان دهانه رحم را انجام دهد تا در صورت نیاز تحت درمان و مراقبت قرار گیرند. این مراجعات مستمر میتواند باعث تشخیص زود هنگام بیماری و درمان سریع شود . در این موارد بازهم
مرحله سوم مقابله با این ویروس زمانی است که فرد به هر دلیلی به آن مبتلا شده است و با سرطان دهانه رحم درگیر شده است. در این زمان باید درمانهای مرتبط با سرطان برای فرد انجام شود و به فرد اگاهی داده شود که در این دوره چگونه با کمترین آسیب و خطر زندگی کند.
باید در نظر داشت افرادی که پس از ابتلا به ویروس HPV به سرطان دهانه رحم مبتلا می شوند، شاهد توسعه سریع سرطان در بدنشان هستند که این مساله بسیار خطرناک است. به همین دلیل نیاز به مراقبتهای پزشکی در این افراد بیش از دیگران است.