۰

پیش بینی رشد ۸۰ درصدی هزینه اقتصادی اوتیسم تا سال 2025

به طور متوسط هر کودک مبتلا به اوتیسم ۴.۱ برابر یک کودک عادی برای نظام درمانی هر کشور هزینه دارد
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۵۶
کد مطلب : ۳۴۷۲
پیش بینی رشد ۸۰ درصدی هزینه اقتصادی اوتیسم تا سال 2025
سالم خبر: مرکز مطالعات بیماری اوتیسم امریکا اعلام کرد: با توجه به اینکه در سال ۲۰۱۵ میلادی هزینه ای که بیماری اوتیسم بر اقتصاد امریکا تحمیل کرد برابر با ۲۶۸ میلیارد دلار بوده است پیش بینی می شود تا سال ۲۰۲۵ میلادی هزینه این بیماری به ۴۶۱ میلیارد دلار برسد.
 
به گزارش سالم خبر این افزایش هزینه در این کشور در حالیست که این نسبت تغییر در تمامی کشورهای جهان مشابه خواهد بود بدین معنا که تا سال ۲۰۲۵ میلادی ما شاهد افزایش ۸۰ درصدی هزینه ای خواهیم  بود که این بیماری  به اقتصاد جهان تحمیل می کند .
 
با افزایش سن بیماران مبتلا به اوتیسم هزینه های درمانی و هزینه هایی که به اقتصاد تحمیل می کنند افزایش می‌یابد. به طور متوسط
هر کودک مبتلا به اوتیسم ۴.۱ برابر یک کودک عادی هزینه به سیستم درمانی کشور تحمیل می کند اما هر بزرگسال مبتلا به این بیماری ۶.۱ برابر یک بزرگسال عادی هزینه دارد.
 
اوتیسم بیماری است که علاوه بر کودک ، خانواده اش را نیز درگیر می کند وتا پایان عمر کودک این بیماری گریبان گیر او است.هر سال ۵۰ هزار نوجوان اوتیسمی وارد جامعه امریکا و بالغ بر ۵۸۰ هزار نوجوان مبتلا به اوتیسم وارد جوامع صنعتی می شوند که این افراد در معرض آسیبهای اجتماعی و انسانی زیادی قرار دارند.
 
نیاز بالای این کودکان و نوجوانان به مراقبت‌های خاص موجب می شود تا اعضای خانواده نتوانند ساعات طولانی در خارج از منزل کار کنند و درآمدشان کاهش می یابد.این درگیری
ذهنی دایمی برای مراقبان و والدین بیماران مبتلا به اوتیسم موجب می شود تا کارایی و بهره وری خانواده ها به عنوان نیروی کار فعال در جامعه کمتر می شود و هم هزینه های درمانی زیادی به اجتماع تحمیل شود.
 
مرکز مطالعات بیماری اوتیسم  این بیماری را یکی از هزینه بر ترین بیماریها قلمداد کرد و نوشت: به طور متوسط  هزینه صرف شده برای هر کودک مبتلا به اوتیسم برابر با ۶۰ هزار دلار در سال است. البته اگر هزینه های مرتبط با خدمات خاص به بیماران، دستمزدهای از دست رفته  به دلیل نیاز بیمار برای مراقبت بسیا از سوی والدین را هم در نظر بگیریم به ارقام بالاتری می رسیم.
 
از سوی دیگر اگر کودک مبتلا به اوتیسم در گروه کودکانی باشد که ناتوانی
ذهنی دارند  و توانایی انجام کارهای روزانه خود را نیز ندارند این مشکل بغرنج تر و حادتر می شود.
 
مادران کودکان مبتلا به اوتیسم شانس کمتری برای کار در خارج از خانه دارند  و حتی اگر بتوانند کار کنند ، باید ساعات کاری کوتاهتری داشته باشند.
 
مطالعات نشان داده است که درآمد مادرانی که کودک مبتلا به اوتیسم دارند ۵۶ درصد کمتر از درآمد مادران دیگراست. این مادران حتی ۳۵ درصد کمتر از مادرانی که کودکانی مبتلا به بیماریهای دیگر دارند ، درآمد کسب می کنند.
 
همین آمار نشان می دهد که خانواده های این دسته از کودکان با وجود ضرورت پرداخت هزینه های کلان درمانی ، از میزان درآمد پایین تری برخوردار هستند.
 
 
 
 
کد مطلب : ۳۴۷۲
نام شما

آدرس ايميل شما