۰
معاون اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد:

مبلغ 500 میلیون دلار ارز تخصیصی صندوق توسعه ملی به صنعت داروسازی کشور این هفته تحقق می یابد

بیشترین توافق بر اینست که این مبلغ در اختیار بانک مرکزی باشد تا صنعت داروسازی بتواند به صورت مستقیم پروفورم‌های خود را گشایش دهد
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۴۲
کد مطلب : ۲۷۹۸
مبلغ 500 میلیون دلار ارز تخصیصی صندوق توسعه ملی به صنعت داروسازی کشور این هفته تحقق می یابد
سالم خبر: مبلغ 500 میلیون دلار ارز تخصیصی صندوق توسعه ملی به صنعت داروسازی کشور این هفته رنگ واقعیت به خود می گیرد. اگرچه هنوز  ساز و کار پرداخت آن مورد بحث و بررسی متولیان سازمان برنامه و بودجه است.

معاون اجتماعی سازمان برنامه و بودجه با اعلام این خبر عنوان می کند که این مبلغ در هفته جاری تخصیص داده می شود اگرچه هنوز معلوم نیست این ارز به بیمه ها داده می شود یا صاحبان صنایع دارویی کشور به صورت مستقیم از آن بهره برداری می کنند.
 
اما به گفته ی سعید نمکی هموار کردن راه دسترسی مستقیم صنعت دارو به این مبلغ ظاهرا از شانس بیشتری برخوردار است چنانچه او تاکید می کند که نظر مسوولان سازمان برنامه و بودجه بر این راهکار تکیه دارد که این مبلغ در اختیار بانک مرکزی باشد تا
صنعت داروسازی بتواند به صورت مستقیم پروفورم‌های خود را گشایش دهد؛ زیرا 97 درصد داروی کشور تولید داخل و سه درصد وارداتی است و به همین علت این مبلغ باید در راستای حمایت از صنعت داخلی دارو هزینه شود.
 
به گزارش سالم خبر؛ سعید نمکی در گفت‌وگو با ایرنا درباره تخصیص این مبلغ از صندوق توسعه ملی برای کمک به صنعت داروسازی کشور اظهار داشت: این مبلغ مربوط به کمک به صنعت داروسازی داخلی است تا مشکلات صنعت داروسازی برطرف شود. برنامه‌ریزی‌ها در این راستا است که صنعت داخلی داروسازی بیشترین بهره‌برداری را از این مبلغ داشته باشد.

وی افزود: با این حال به دنبال شیوه تخصیص این مبلغ به صنعت داروسازی هستیم که این مبلغ را در اختیار سازمان‌های بیمه‌گر یا بانک مرکزی
بگذاریم. البته نظر به این است که این مبلغ برای تخصیص به صنعت داروسازی کشور، در اختیار بانک مرکزی باشد.اگر چه بر دسترسی مستقیم صاحبان صنایع دارویی کشور به این پول بیشتر اجماع نظر است.

معاون اجتماعی سازمان برنامه و بودجه گفت: راهکارهای مختلف برای تخصیص این مبلغ با جلساتی که با سندیکای تولیدکنندگان دارو و نماینده اتاق بازرگانی در صنعت داروی تولید داخل در حال بررسی است.

 بودجه بیماران خاص

معاون اجتماعی سازمان برنامه و بودجه درباره بودجه بیماران خاص نیز بیان کرد: برای بیماران خاص مانند بیماری ام اس، دیالیزی، پروانه‌ای حدود 200 میلیارد تومان در سال جاری در نظر گرفته شد که طی 6 ماه اول سال نصف این مبلغ تخصیص داده شد و نصف دیگر نیز پرداخت می‌شود. برای سال 98
نیز همین بودجه با مقداری افزایش درنظرگرفته می‌شود. معمولا افزایشی که اعمال می‌شود به تعداد بیماران و جمعیت تحت پوشش بستگی دارد.

 بودجه سال آتی وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر

نمکی درباره بودجه سال آینده وزارت بهداشت گفت: بودجه دو قسمت جاری و عمرانی دارد؛ بودجه جاری به این بستگی دارد که چه درصدی برای افزایش حقوق کارمندان دولت و اعضای هیات علمی درنظرگرفته شود. بودجه عمرانی نیز بر حسب مصوبات پروژه‌های عمرانی تصویب می‌شود.

وی درباره بودجه سازمان‌های بیمه‌گر در سال 98 نیز اظهار داشت: بودجه سازمان‌های بیمه‌گر نیز بر اساس سرانه و تعداد افرادی که تحت پوشش دارند، با ضریب افزایش سنواتی درنظرگرفته می‌شود که دچار کسری بودجه نشوند.
کد مطلب : ۲۷۹۸
نام شما

آدرس ايميل شما