سالم خبر: اپلیکیشن ریسک من به کمک هوش مصنوعی امکان کمک به تشخیص کرونا و مراقبت از بیماران مبتلا به این ویروس را فراهم میکند.
به گزارش سالم خبر، مراسم رونمایی از اپلیکیشن تشخیص و پیشگیری از کرونا با کمک هوش مصنوعی «ریسک من» در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
در این مراسم علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اظهار کرد: باوجود گسترش بیماری کرونا ما شاهد خیزش جدیدی از نسل جوان کشور بودیم؛ این نسل اختراعات و دستاوردهای زیادی را در قالب شرکتهای دانش بنیان به ثبت رسانده اند.
زالی افزود: اپلیکیشن «ریسک من» به کمک هوش مصنوعی امکان کمک به تشخیص کووید ۱۹ و مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا را فراهم میکند.
او ادامه داد: با ارزیابی دقیق شواهد پر خطر در افراد میتوانیم آینده بیماران را از نظر سلامتی آنها پیش بینی کنیم. با استفاده از اپلیکیشن «ریسک من» فرد مبتلا به کرونا میتواند برای زندگی فردی و حتی اجتماعی خود برنامهریزی کند. در بیماری کرونا پارامترهای چندگانه و ناهماهنگی، پیشبینی سلامت فرد را سخت کرده است اما این میزان دادهها بر پیشبینی عوارض بیماری میتواند تاثیرگذار باشد.
زالی افزود: برای استفاده از نرم افزار «ریسک من» باید اطلاعات دادهها دقیق باشد.با وارد کردن سوابق پزشکی و دارویی و مشخصات فردی، این اپلیکیشن علائم احتمالی فرد در آینده، احتمال نیاز به آزمایش و یا مکمل و نیاز به بستری شدن را بررسی میکند.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران تاکید کرد: در این نرم افزار بیش از ۱۲۰ هزار داده از بیماران را در تهران ثبت کرده ایم.
زالی با بیان اینکه این نرم افزار بالاترین اطلاعات را دارد، افزود: نرمافزار «ریسک من» میتواند در کشورهای خارجی مورد بهرهبرداری قرار گیرد، بنابراین با استفاده از دادههای کرونا یک کار عملیاتی انجام شده است.
او یادآوری کرد: در حال حاضر ویروس کرونای انگلیسی در کشور چرخیده است و گروه سنی بین ۵ تا ۱۷ سال را بیشتر درگیر کرده است. شرایط تهران شکننده و ناپایدار است و شهروندان باید دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند.
زالی ادامه داد: هرگونه شتاب زدگی و تصمیمهای عجولانه عواقب خوبی ندارد. بیماری کرونا هنوز تمام نشده و معتقدم که مردم باید از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر بپرهیزند.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران گفت: در حال حاضر میزان مراجعه افراد به بیمارستانها کمی افزایش پیدا کرده است. تنها راه پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا زدن ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی است.
رشد تعداد بیماران زیر ۲۵ سال در تهران
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر شرایط تهران شکننده و ناپایدار است و در اکثر استان های کشور شرایط نسبتا با ثباتی را طی میکنیم. در شبانه روز گذشته ۳۱۰ بیمار در مراکز درمانی تهران بستری شده اند که از این تعداد ۹۲ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری اند. طبق آمار ۲۰۵۰ بیمار در بیمارستان های تهران بستری هستند که از این تعداد ۸۰۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری شدهاند.
به گفته او تاکنون آمارها تغییری نکرده است و این موضوع، زنگ خطر جدی محسوب می شود.
زالی با بیان اینکه شاهد افزایش میزان مراجعات سرپایی در تهران هستیم، افزود: تعداد بیماران زیر ۲۵ سال در تهران رشد داشته است. تا زمانی که ۶۰ تا ۷۰ درصد جامعه واکسن نزنند، ایمنی جمعی ایجاد نخواهد شد.
او تاکید کرد: همه گیری کرونا بین المللی است و کنترل بیماری نیازمند کنترل طغیان آن در عرصه جهانی است.
شناسایی شرایط جسمانی بیمار با نرم افزار «ریسک من»
در ادامه جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: در روزهای سخت جوانان دانشمند این سرزمین در قالب شرکتهای دانش بنیان دستاوردهای خوبی را کسب کرده اند.
او افزود: قابلیت افزایش تصمیم گیری مردم در قبال بیماریهای مختلف از جمله کرونا بالاتر خواهد رفت. بی تحرکی، چاقی مصرف دخانیات، باعث بروز سرطانهای مختلف میشود، اما با استفاده از نرم افزار «ریسک من» میتوان شرایط جسمانی خود را بهتر شناسایی کرده و برای آینده پیش بینیهای لازم را انجام دهد.
توکلی، معاون درمان ستاد کرونای تهران نیز گفت: بر اساس این نرم افزار افراد مختلف میتوانند از نظر عوامل خطر بیماری کرونا، خود را ارزیابی کنند؛ این نرم افزار باعث میشود تا میزان مراجعات غیر ضروری به مراکز درمانی کاهش پیدا کند.
او ادامه داد: در اپلیکیشن «ریسک من» سوابق پزشکی ثبت میشود و میزان ریسک حاد شدن بیماری در افراد را پیش بینی میکند و در نهایت نیاز مراجعه افراد به بیمارستانها را بررسی میکند. دقت این نرم افزار حدود ۸۵ درصد است.
معاون درمان ستاد کرونای تهران افزود: این اپلیکیشن به طور رایگان در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام