سخنگوی وزارت بهداشت و درمان هشدار داد:

مرگ‌ومیرهای کرونایی در هفته‌های آینده افزایش می‌یابد

11 آبان 1399 ساعت 16:12

سالم‌خبر: سخنگوی وزارت بهداشت و درمان هشدار داد که آمار مرگ و میرها طی هفته های آینده افزایش خواهد داشت.


سالم‌خبر: سخنگوی وزارت بهداشت و درمان هشدار داد که آمار مرگ و میرها طی هفته های آینده افزایش خواهد داشت.

سیما سادات لاری با ابراز تاسف از آمار مرگ و میر بالای مبتلایان به کرونا در کشور در عین حال هشدار داد: با افزایش موارد بستری مبتلایان آمار مرگ و میرها افزایش می یابد.

وی گفت: با توجه به بالا بودن آمار موارد بستری مبتلا به کووید-۱۹ در بخش‌های عادی و بخش مراقبت‌های ویژه باید در هفته‌های آتی شاهد آمار اسف بار بالای مرگ و میر هموطنانمان باشیم.

لاری افزود: برای خاتمه این اوضاع و رفع این موضوع به عزم و اداره جدی و همگانی و وحدت ملی نیاز داریم تا پروتکل‌های بهداشتی فردی و اجتماعی را رعایت کنیم و نظارت جدی بر رعایت پروتکل‌ها وجود داشته باشد تا بتوانیم زنجیره انتقال بیماری را شکست دهیم.


کد مطلب: 8117

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/8117/مرگ-ومیرهای-کرونایی-هفته-های-آینده-افزایش-می-یابد

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com