سالم خبر: تاکنون ۴۵۳ هزار و ۶۳۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۰۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۵ هزار و ۹۸۶ نفر رسیده است.
به گزارش سالم خبر، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۸ مهر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۶۷۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۸۴۷ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۴۵۳ هزار و ۶۳۷ نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۰۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۵ هزار و ۹۸۶ نفر رسید.
لاری افزود: خوشبختانه تا کنون ۳۷۸ هزار و ۷۲۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۴۰۷۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون سه میلیون و ۹۸۶ هزار و ۷۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی افزود: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
بیماری زمینهای سبب تشدید علائم کرونا میشود
معاون وزیر بهداشت گفت: وجود بیماریهای زمینهای سبب تشدید علائم بیماری کووید ۱۹ در مبتلایان میشود و حدود ۵۰ درصد بستری شدگان کرونا در بیمارستانها و مراکز درمانی کشور حداقل یک بیماری مزمن دارند.
وی افزود: تعداد موارد بستری در بخش مراقبتهای ویژه در این گروه از بیماران بیشتر از سایر افراد است و این گروه در معرض خطر بیشتر مرگ و میر ناشی از بیماری قرار دارند. در میان مبتلایان به بیماریهای زمینهای، مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را در کشور دارند.
مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی پروتکلها را بیشتر رعایت کنند
لاری بیان کرد: با توجه به همه گیری ویروس کرونا در کشور، رعایت جدیتر و دقیقتر پروتکلهای بهداشتی توسط افراد مبتلا به بیماریهای مزمن و به خصوص افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی اهمیت بیشتری دارد.
وی افزود: امروز ۲۹ سپتامبر و ۸ مهر مصادف با روز جهانی قلب است. روز جهانی قلب، فرصت مغتنمی برای ایجاد حساسیت و آگاهی بیشتر در جهت اصلاح شیوههای نامناسب زندگی و تشویق به در پیش گرفتن روش زندگی سالمتر است تا از این طریق از خطر بیماریهای قلبی و عروقی تا حد امکان کاسته شود.
قلب سالم حاصل الگوی صحیح زندگی است
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: امیدواریم در جهت تحقق شعار امسال روز جهانی قلب با عنوان «با تمام وجود از سلامت قلب خود مراقبت کنید»، با رعایت توصیههای بهداشتی قلب سالم مانند کاهش مصرف نمک، انجام ورزش و فعالیت بدنی بیشتر، کاهش مصرف دخانیات، کاهش مصرف فست فود، کنترل وزن، کاهش استرس و تمرکز بر روند درمان بیماریهای قلبی، در جهت داشتن قلبی سالمتر قدم برداریم و فراموش نکنیم که داشتن قلب سالم حاصل انتخابهای صحیح و سالم در الگوی زندگی روزمره است.