بیماری کووید ۱۹ درمان اختصاصی آنتی ویروس ندارد

2 فروردين 1399 ساعت 15:18

سالم خبر: درمان مبتلایان به کووید ۱۹ بستگی به وضعیت بالینی بیماران دارد.


سالم خبر: درمان مبتلایان به کووید ۱۹ بستگی به وضعیت بالینی بیماران دارد.
 
به گزارش سالم خبر،محمد اسماعیل مطلق مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت در مدیریت کاهش خطر و بلایا در گفت‌‎وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به محدودیت منابع و آندمیک شدن بیماری کووید ۱۹ در دنیا اظهار کرد: در حال حاضر افرادی که مبتلا به بیماری شدید تنفسی هستند در اولویت انجام تست قرار دارند که پس از تایید تشخیص بیماری کووید ۱۹ درمان آن‌ها تغییر پیدا می‌کند.
 
او ادامه داد: دوره کمون بیماری ۱۹ کووید بین ۲ تا ۱۴ روز است و حضور مردم در اجتماعات باعث شیوع بیشتری بیماری کووید ۱۹ می‌شود.
 
مطلق اضافه کرد: انتقال بیماری از فردی به فرد دیگر بر اثر قطره‌های تنفسی سرفه و عطسه افراد مبتلا به این عارضه انجام می‌شود و این عارضه جز بیماری‌های منتقله از طریق تماس جنسی نیست، اما قدرت سرایت این بیماری چند برابر آنفولانزا است.
 
مطلق تاکید کرد: برای جلوگیری از سرایت بیماری به سایر افراد محور درمان مبتلایان به کووید ۱۹ بستگی به وضعیت بالینی افراد دارد. درصورتی که حال بیمار وخامت پیدا کند باید آن را به مراکز درمانی منتقل کرد.
 
او ادامه داد: در مواقع عفونت‌های شدید درمان‌های حمایتی مانند دارو‌های ضد ویروس و دارو‌های تعدیل کننده فعالیت فاکتور‌های التهابی می‌توان برای بیماران استفاده کرد که در این میان درمان‌های حمایتی شامل اکسیژن تراپی حمایت تنفسی ونتیلاسیون مکانیکی تغذیه مناسب اصلاح کم خونی پیشگیری از آمبولی ریوی و اصلاح همودینامیک کلیوی و قلبی مناسب بیماران است.
 
مطلق بیان کرد: در حال حاضر درمان آنتی ویروس اختصاصی برای بیماری کووید ۱۹ توسط سازمان‌های بین المللی بهداشت تائید نشده، اما بر اساس تجربه گذشته مصرف آنتی ویروس نظر محققان را به خود جلب کرده است.
 
مشاور وزارت بهداشت ادامه داد بر اساس شواهد و بررسی‌ها داروی تامیفلو در درمان بیماری کود ۱۹ تاثیر چندانی ندارد.
 
او گفت: از شایع‌ترین علائم این بیماری میتوان به تب، سرفه و درد عضلانی و ضعف و خستگی اشاره کرد، از علائم ناشایع نیز می‌توان به سردرد، آبریزش بینی، گلودرد، هموپتزی، اسهال و شوک اشاره کرد. نارسایی حاد تنفسی اشاره کرد.
 
او افزود: تمیزکردن با آب و صابون یا شوینده‌های دیگر پیش از ضدعفونی با الکل باید در اولویت قراردارد و به طورکلی به منظور ضدعفونی، محلول‌های سفیدکننده رقیقشده خانگی، محلول الکل حداقل ۷۰ % و ضدعفونی کننده‌های خانگی مورد موثر هستند.
 
بیشتر بخوانید:  آخرین آمار کرونا در ایران؛ تعداد مبتلایان به ویروس کرونا به ۱۹۶۴۴ نفر افزایش یافت
 
او افزود: کارفرمایان باید با مراکز بهداشت و درمان محلی خود همکاری کنند تا از دستورالعمل‌های  تکمیلی برای ضدعفونی و شناسایی موارد احتمالی جدید کووید- ۱۹ اطمینان حاصل کنند.


کد مطلب: 6375

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/6375/بیماری-کووید-۱۹-درمان-اختصاصی-آنتی-ویروس-ندارد

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com