سالم خبر: افرادی که برای اداره قرارگاه های جنگی منصوب می شوند، تمام وقت در قرارگاه مربوطه مستقر هستند و هر موضوعی که وارد قرارگاه می شود سریعا تجزیه و تحلیل و در نهایت فرایند تصمیم سازی و تصمیم گیری بر روی آن انجام می شود.
محمود نجفی عرب، عضو هیات مدیره سندیکای صاحبان داروهای انسانی با بیان این مطلب به سالم خبر گفت: درواقع اینگونه نمی شود افرادی که در سازمان های دیگری هستند و کار دیگری دارند و شرح وظایفشان در حوزه کاری خودشان چیز دیگری است را هر چند وقت یک بار دور یک میز جمع کرد تا در مورد دارو و تجهیزات پزشکی تصمیم بگیرند. آن هم در شرایطی که هر روز با مساله و اتفاق جدیدی روبه رو می شویم.
وی افزود: هرچند امیدوارم این تصمیم ختم به اتفاقات خوب در حوزه دارو شود اما من از منظر کارشناسی اعتقادی به کارایی اداره قرارگاهی سازمان غذا و دارو ندارم زیرا در شرایط بحرانی و تحریم، سرعت در تصمیم سازی و تصمیم گیری بسیار اهمیت دارد اما در این قرارگاه تا بخواهد تصمیمی سازی و تصمیم گیری شود زمان طلایی از دست خواهد رفت، چون روند تصمیم گیری مدیران اجرایی را به شدت کند می کند.
رییس فدراسیون اقتصاد سلامت اتاق ایران ادامه داد: بنابراین در وضعیت موجود آنچه بیش از اداره قرارگاهی لازم و ضروری است ایجاد سازوکارهایی است که بر تسریع فرایند تصمیم گیری ها موثر باشد. دور از ذهن نمی دانم که مدیران ارشد سازمان غذا و دارو به سرعت از روند موجود خسته شده و در نهایت هم همه قصورها به پای آنها نوشته خواهد شد و به اعتبار کاری شان لطمه خواهد زد.
وی تاکید کرد: در واقع کسی که به عنوان رییس سازمان یا مدیر بخشی از یک سازمان منصوب می شود طبق قانون باید در مقابل اتفاقاتی که می افتد و تبعات تصمیم گیری ها و سیاست هایی که اجرا می شود پاسخگو باشد و نمی تواند بار این مسوولیت و پاسخگویی را با دیگران شریک شود.
نجفی عرب گفت: ما پیشتر هم دوره های تحریم را گذارنده ایم که تجربه های خوبی را برای ما به همراه داشته است که می توان از آنها بهره برد، ضمن آنکه تجربه و درایت مدیری که در این شرایط بتواند اوضاع را مدیریت کند بسیار اهمیت دارد و حالا اگر مشکلی هم رخ داد آقای وزیر، مسوولان و کارشناسان می توانند برای تسهیل فرایند ها و تصمیم گیری ها به کمک بیایند نه اینکه جمع کردن آنها دور یک میز خود مشکلی باشد افزون بر مشکلات دیگر.