سالم خبر : دبیر هفدهمین همایش گفتاردرمانی در جمع خبرنگاران گفت: روز اول اردیبهشت ماه سالروز استقلال صنفی رشته گفتاردرمانی و همچنین مصادف با زادروز سعدی و روز سخن به عنوان روز ملی گفتاردرمانی در تقویم ثبت شده و به همین دلیل همایش گفتاردرمانی معمولا در یکی از روزهای اردیبهشت ماه برگزار میشود.
وی درخصوص محورهای این همایش افزود: همایش بینالمللی گفتاردرمانی در روزهای ۱۱ تا ۱۳اردیبهشت ماه با حضور مسئولان وزارت بهداشت ازجمله ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت ، حسین نحوینژاد معاونت اسبق توانبخشی سازمان بهزیستی ، حبیباللهی رئیس اداره نوزادان وزارت بهداشت و اساتید برجسته مانند پروفسور عشایری برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه این همایش نگاه ویژهای به بخشهای توانبخشی دارد، ادامه داد: روشهای توانبخشی صدا در بیماران لارنجکتومی، تأثیر صوتدرمانی بر ناراحتی مجرای صوت در بیماران مبتلا به تنش عضلانی و اختلالات گفتار و زبان و بلع در کودکان با نیازهای ویژه و بزرگسالان میپردازد.
امیر آرامی خاطرنشان کرد: از نکات مهمی که در این همایش به آن پرداخته میشود، راهکارهای درمان و توانبخشی بلع نوزادان نارس و اختلالات صوت در بزرگسالان است که فلجی تارهای صوتی یکی از انواع آن است .
وی از دیگر بحثهای این کنگره را بررسی روایی و پایایی ازمون های تخصصی گفتار و زبان کودکان و بزرگسالان اعلامکرد
دبیر هفدهمین همایش گفتاردرمانی خاطرنشان کرد: رویکرد درمان تیمی،درمان از راه دور برای مناطق محروم تر ، اختلالات گفتار، زبان و بلع در اختلالات نورولوژیک و همچنین اختلالات گفتاری متعاقب جراحی ها ، رویکرد درمان مبتنی بر شواهد بالینی در توانبخشی اختلالات گفتار، زبان و بلع، رویکرد توانبخشی شناختی و عصبی در اختلالات ارتباطی و شاخصهای رشد طبیعی گفتار و زبان را از دیگر محورهای این همایش ذکر کرد.
وی در ادامه افزود: حدود ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه این انجمن ارسال شده است که ۴۶ مقاله آن برای سخنرانی و ۱۰۲ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می شود.
آرامی خاطر نشان کرد در این همایش سه روزه ۶ پنل علمی و ۵ سخنرانی ویژه کلیدی نیز علاوه بر مقالات ارائه میشود