سالم خبر: رییس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: ۶۰۰ هزار نفر از داوطلبان در کنکور از رشتههای تجربی و ریاضی هستند که رشته پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی را انتخاب میکنند و در نهایت ۸ تا ۱۰ هزار نفر قبول میشوند.
از استانی که پزشک قلب ندارد تا ۱۰ هزار پزشکی که طبابت نمیکنند
16 آذر 1400 ساعت 12:17
سالم خبر: رییس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: ۶۰۰ هزار نفر از داوطلبان در کنکور از رشتههای تجربی و ریاضی هستند که رشته پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی را انتخاب میکنند و در نهایت ۸ تا ۱۰ هزار نفر قبول میشوند.
سالم خبر:۶۰۰ هزار نفر از داوطلبان در کنکور از رشتههای تجربی و ریاضی هستند که رشته پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی را انتخاب میکنند و در نهایت ۸ تا ۱۰ هزار نفر قبول میشوند.
به گزارش سالم خبر، حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به مناسبت روز دانشجو در نشست دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان افزایش ظرفیت پزشکی چالشها و راهکارها بیان کرد: در روز ۱۶ آذر خون سه تن از عزیزان ما ریخته شد و خون آن ها از عوامل موثر در پیروزی انقلاب اسلامی شد.
وی درپاسخ به سوالی درباره کمبود پزشک در مناطق محروم گفت: من در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی هم گفتم استانی که ۳ میلیون جمعیت دارد هنوز پزشک قلب ندارد.
شهریاری در پاسخ به این سوال که برخی افراد وارد رشته پزشکی میشوند و در ترمهای آخر درس را رها میکنند یا وقتی فارغ التحصیل شدند کار طبابت انجام نمیدهند، گفته میشود ما ۱۰ هزار پزشک داریم که کار پزشکی نمیکنند، گفت: این موضوع باید در مقاطع مختلف بررسی شود، وقتی این موارد نقل قول میشود باید صحت و سقم آن را بررسی کرد. پزشک طرح خود را گذرانده و بعد باید قانون اصلاح شود. به جز رشته پزشکی که طرح منطقه محروم و خدمت دارد، کدام رشته طرح دارد؟ اگر قانونی می گذاریم باید همه در راستای آن خدمت کنند نه اینکه فقط یک گروه خاص طرح خدمت داشته باشند. باید به یک پزشک پول کافی داد تا برود کار کند، به زور نمیشود.
رییس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: ۶۰۰ هزار نفر از داوطلبان در کنکور از رشتههای تجربی و ریاضی هستند که رشته پزشکی، دارو سازی و دندان پزشکی را انتخاب میکنند، در نهایت ۸ تا ۱۰ هزار نفر قبول میشوند.
وی در پاسخ به این سوال که طبق سند ۱۴۰۴ ایران باید در سال ۱۴۰۴ به قطب پزشکی منطقه تبدیل شود ولی الان سرانه پزشک در ایران ۵ است، در حالی که سرانه باید به استاندارد ۱۵ برسد، راهکارها برای حل این موضوع چیست؟ گفت: ما قانون برنامهها را طی بازه زمانی ۵ ساله مینویسیم، شما برنامه ها را ببینید متوجه خواهید شد که هیچ کدام بیش از ۲۰ تا ۲۵ درصد محقق نشده است بنابراین قطعا ما به این مهم در سال ۱۴۰۴ نخواهیم رسید.
کد مطلب: 11124